diumenge, 1 de març del 2009

La blogosfera educativa


En primer lloc, he cercat els blocs relacionats amb infantil i les noves tecnologies en http://blogsearch.google.com/. He triat aquells que trobava més interessants i útils. Després de la mateixa forma he anat cercant cinc blocs sobre diversos temes que m'agraden, i els he anat afegint a la meva llista.
L'entrada que més m'ha agradat ha sigut Kiddia, publicat per R. Cabanillas, ja que parla sobre un portal que permet als xiquets navegar de forma segura per Internet. Aquest portal el què pretén és implicar a pares, tutors i professors, responsabilitzats en l'educació dels menors en l'àmbit de la Societat de la Informàtica.
En aquest portal els xiquets podran contar les seves pròpies històries o crear els seus blocs, utilitzant la imaginació i la creativitat.
Pense que aquesta ferramenta és important ja que, en la majoria dels cassos, els xiquets no tenen cap control per part dels adults del que veuen mentre naveguen per la red.
Amb la realització d'aquesta activitat he pogut observar diferents blocs de tota mena. Es tracta d'una ferramenta molt entretinguda, on la gent pot expressar l'opinió sobre algun tema i realitzar algun comentari respecte el que pensa, és una manera d'interactuar amb més gent interessada en algun aspecte concret.

2 comentaris: